مشاوره حقوقی رایگان - انتقال محضری سهام

باسلام مدتی قبل برای یکی از دوستانم تعدادی سهام از بورس خریدم و الان میخام پول ایشان را پس بدهم برای اینکار لازمه که سهام را بفروشم و پولش را انتقال بدهم که در این صورت گردش مالی حساب بانکیم زیاد میشه و امکان داره مشمول مالیات یا قطعی یارانه و...شوم
خواستم بپرسم راهی هست که بصورت محضری سهام را منتقل کنم . باتشکر

پاسخ ها :

فریبا پورسعید

سرکار خانم فریبا پورسعید :

سلام. با برداشتی که از سئوال شما دارم،نوع سهام با نام و متعلق به شرکت سهامی عام بوده و قصد انتقال سهام را دارید. به موجب لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت و قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران انتقال سهام با نام شرکتهای سهامی تشریفاتی دارد و لازم است در دفتر شرکت ثبت شود. ضمنا انتقال، صرفا از طریق کارگزاران بورس و از طریق حراج میسر است. هر نوع انتقال دیگر بدون رعایت تشریفات ذکر شده، غیر قابل استناد است.