مشاوره حقوقی رایگان - ماشین

تعمیر کار ماشین منو تعمیر کرد و بعد از طی 3 کیلومتر ماشین آتیش گرفت بعد از کلی کارشناسی، رای به نفع من شد الان از اون جریان 8 ماه گذشته و ماشین هم مدل ماشینم الان 40 میلیون قیمتش فرق میکنه با اون موقع، مکانیک هنوز مبلغی از طرف دادگاه گردن نگرفته که واریز کنه آیا میتونم مبلغ زیان دیده ماشینم رو به روز بگیرم یا همون مبلغ که دادگاه 8 ماه پیش اعلام کارشناسی کرده رو باید بگیرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خسارت زمان حادثه محاسبه می گردد,که ظاهرا محاسبه وطرف شما محکوم گردیده است.