مشاوره حقوقی رایگان - لیست سیاه پلاک خودرو (بنام غیر) توسط اداره مالیات

سلام بنده دو سال پیش یک دستگاه پژو پارس 83 خریدم که بدلیل اینکه اولین خریدم بود اشتباهاتی کردم از جمله اینکه پلاک را تعویض نکردم و الان بیش از دو ماه است ماشین بدلایلی در پارکینگ است ولی وقت ترخیص فهمیدم پلاک خودرو وارد لیست سیاه شده به دستور اداره مالیات جنوب تهران و با شماره نامه ، چون پلاک بنام یک فرد تهرانی است رفتم شماره ملی ایشون رو استعلام کردم که گفتن هرگز هیچ بدهی نداشته ، حال با توجه به اینکه خودرو شخصی است و موکلین متعدد دارد، میخواهم بدانم توقیف مالیاتی چه شرایطی دارد و آیا توقیف میتواند بدلیل بدهی یکی از موکلین باشد ؟؟
در ضمن بنده فروشنده قبلی رو نتوانستم پیدا کنم برای تمدید وکالت تعویض پلاک ، آیا قانون راهکاری برای این مسأله دارد ؟؟؟
ممنون میشم سریع راهنماییم کنید چون همه سرمایه ام این ماشین بود
با تشکر از تیم متخصص دادراه و سایت بینظیرتون

پاسخ ها :

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
ابتدائا با قولنامه ای که دارید دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده مجهول المکان را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

سلام دوست عزیز شما باید با طرح دعوای اعتراض ثالث اجرایی و اثبات مالکیت خود ماشین رو رفع توقیف کنید.