مشاوره حقوقی رایگان - حادثه کار

با سلام. در حین بالا رفتن از راه پله ساختمانی که کار میکردم از طبقه دوم افتادم و ستون فقرات مهره 11 پشتی شکسته. حالا طول درمان 3ماه گرفتم و دو درصد هم برای مهر کمرم زده. حالا حق طول درمانم چطوری باید بگیرم

پاسخ ها :

ليلا  آرين پارسا

سرکار خانم ليلا آرين پارسا :

سلام طول درمان تاثیری در مقدار دیه ندارد مهم نوع جراحتی که وارد شده است و چنانچه در پزشگی قانونی ارش لحاظ شده باشد در رای تاثیر دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

طول درمان اصطلاح عامیه و غلط است.
آنچه مردم طول درمان میدانند در واقع معاینه مجدد برای این است که ناحیه آسیب دیده خوب ، خوب شده است یا ناقص و بد خوب، خوب شده است. که این موضوع در مقدار دیه موثر است.