مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در حین کار

سلام من 12 سال هست که در شهرداری زیرنظر پیمانکار مشغول بکار هستم در ساعات اداری و در حین کار ماشین چپ یا وارونه شد که از اون حادثه غوذک پام شکسته و 2 جای پام رباط پاره کرده خواستم بپرسم خسارت طول درمان رو چطوری میتوانم بگیرم البته الان بابت حقوق هم میگه باید بری اداره کاربگیری

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حین انجام وظیفه و بدون تقصیر شما حادثه رخ داده باشد می‌توانید درخواست از کار افتادگی دریافت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که در حین کار بوده می‌بایست شکایت نمایید تا توسط کارشناس قصور مشخص شود