مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به جرح

تصادف منجر به جرح داشتیم طرف مقصر در جلسه آخر دادگاه برای رای نهایی حاضر نشد، اونجا بهمون گفتن 2تا راه دارین یا منتظر بمونین تا رای غیابی بده دادگاه یا اینکه بگین من فقط دیه بر طبق گواهی پزشکی قانونی رو میخوام میخواستم بدونم چه فرقی داره این 2تا و اینکه کدوم زودتر جواب میده، و با توجه به اینکه اخرای سال هست احتمالا بعد عید بیوفته آیا مبلغ دیه با دیه 99 تعیین میشه؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.قطعا شما درشکواییه یا درجلسه دادگاه مطالبه دیه نمودید والا برای شما حکم به پرداخت دیه صادرنمی شود.اگرنسبت به گواهی پزشکی قانونی معترض نباشید رای صادر وبالاجبار باید 44روزازتاریخ ابلاع به محکوم علیه باید صبرکنید تا رای قطعی گرددتابیمه دیه راپرداخت نماید.