مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به جرح

سلام در تصادفی در اتوبان یک دستگاه موتور سیکلت که سه ترک و بدون کلاه ایمنی و تحت تاثیر موادمخدر بودن به صورت خلاف جهت اتوبان رو میرفتن که با خودروی بنده برخورد کردن ( درب سمت شاگرد و آیینه و گلگیر دچار آسیب شده) پس از برخورد با خودروی بنده به سمت جوی آب منحرف شدن و به دلیل قدیمی بودن موتور دچار حریق گردید موتور کاملا سوخت و راننده موتور دچار سوختگی نسبتا شدید شده باقی ترک نشینان متواری شدن من و دیگر حاضرین در صحنه که میتوانند شهادت بدهند پس از کمک کردن به راننده موتور و تماس با آتش نشانی و اورژانس و پلیس تقاضای کروکی کردم که افسر راهور امتناع کرد و رفت!!! حالا موتور سوار از من شکایت کرده که من زدم بهش و جالب تر اینکه کارشناس تک نفره دادگستری هم گفته راننده سواری 100 درصد مقصره و اکر اعتراضی داره با دلایل فنی ارائه بدهد
سوال؟ اگر اعتراض بزنم چه دلایلی مورد پذیرش هیئت کارشناسی سه نفره میباشد؟ایا شهادت شهود مورد قبول است؟

آیا اگر باز هم مقصر شناخته شوم تمام هزینه موتورسیکلت ایشان که به دلیل نداشتن معاینه و نقص فنی کاملا سوخته و منفجر شده رو بنده باید پرداخت کنم؟

شرمنده متن طولانی شد

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

برای پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و مدارک است و مراجعه حضوری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید لایحه اعتراضی تنظیم و نسبت به کروکی و نظریه افسر راهنمایی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی 3 نفره را نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که شما باید به کروکی که کشیده شده و نظری که افسر محترم راهور داده است اعتراض نمایید شما می‌توانید درخواست نمایید تا موضوع شما به هیئت سه نفره ارجاع داده شود نظر آن هیئت نیز باز قابل شکایت و اعتراض است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر حقوقی لازم است که مدارک و مستندات مورد بررسی قرار گیرند.

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

باسلام . برای پاسخ باید مدارک و پرونده مورد بررسی قرار گیرد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام نیاز به بررسی بیشتر و ملاحظه آثار محل حادثه است پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید در مهلت قانونی می توانید اعتراض خود را ثبت کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانی نسبت به نظریه افسر کارشناسی اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در مهلت قانونی نسبت به نظر کارشناسی اعتراض کنید و ادله خود را اعلام نمایید