مشاوره حقوقی رایگان - صدور رای دادگاه

سلام دیروز اس ام اس اومده که در مورد پرونده فلان با شماره فرعی فلان در شعبه فلان رای دادگاه صادر شد، ولی تا الان توی سامانه ثنا رای قرار نگرفته. آیا از زمانی که اس ام اس میاد زمان اعتراض شروع میشه؟ چون من که هنوز رای رو ندیدم که بدونم باید اعتراض کنم یا خیر. میترسم الان که اخر سال هست و تعطیلات به خاطر کرونا هست زمان بگذره و بعدا رای اشتباه باشه بگن اس ام اس اومده بوده و اعتراض نکردین

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام زمان ابلاغ از تاریخ قرار گرفتن ابلاغ در سامانه محسوب میشه بنابراین اگر مطمئن هستید که به صورت صحیح سامانه را بررسی کردید نگران نباشید(20 روز مهلت تجدید نظر خواهی دارید) ..... همچنین می توانید به دفاتر سامانه ثنا مستقر در دادگستری ها مراجعه نمایید تا مطمئن شوید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خیربه صرف اعلام صدور رای,زمان اعتراض شروع نمی شودبلکه اززمانیکه ابلاغیه الکترونیکی درکاربری برای شما پیامک شده ازاین تاریخ محاسبه می گردد.