مشاوره حقوقی رایگان - نقض رای در دادگاه تجدید نظر

با سلام
من در بازپرسی پرونده خیانت در امانت من رفت کارشناسی و بازپرس که با کارشناس و شاکی هماهنگ کرده بود برام یک نظریه داد که 10برابر مبلغ بود و به علیه من رای داد
بعد دادگاه رسیدگی تشکیل شد وقاضی باهاش صحبت کردم و نظریه کارشناس رو رد کردند اظهارات رو قبول کردند و رای دادند
و حالا پرونده رفته به تجدید نظر،سوالم اینه آیا قاضی تجدید نظر چند درصد امکان دارد که نظر قاضی رو نقض و نظر کارشناس رو قبول کند؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام بستگی به مستندات پرونده ودفاع شمادارد