مشاوره حقوقی رایگان - نقض رای در دادگاه تجدید نظر

سلام من مبلغ180میلیون چک بابت خرید خودرو به نمایشگاه دادم وطی چند فقره پول را پرداختم.بنگاه چک روندادودرخواست مبلغ اضافی کرد.هردو شکایت کردیم کل مبلغ رو اجرا گذاشت.وحکم جلب گرفت.تااینکه من هم رای استرداد چک رو گرفتم و توقف عملیات اجرایی با حکمم گرفتم.چون صاحب چک پدرم بود اون جلب شد و تا اومدن رای به نفع من با حکم جلب رفتن ازش رسید عادی گرفتن امضا وانگشت که مبلع چک روپرداخت کنه ازترس زندان قبول کرد.الان رای به نفع من نقض شده تو تجدید نظر.درصورتیکه خودشون تو دادگاه بدوی گفتن معامله بامن داشتن من هم واریزی دارم.خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره و جزئیات موضوع است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رای دادگاه تجدیدنظر قطعی است.
صرفا می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید که اعاده دادرسی معمولاً رد میشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رای قطعی شده است و قابلیت اجراء دارد. شما از باب اعاده دادرسی می‌توانید نسبت به رسیدگی مجدد وارد شوید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باید بررسی بشه مستندات
مشهد هستید درخدمتم 09155077604