مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه ایرانی برای اتباع

سلام من دختری 19سالم. چهار سال هست با آقا پسری در رابطه هستم و اومده خاستگاریم اما خانوادم چون پسره افغان هست مخالفت کردن و تنها دلیلشون ملیت افغان بودنش هست. ما خیلی هم رو دوس داریم و همه چی برای ازدواج دارد ولی خانوادم تهدید کردن اگه اصرار کنی خودمون رو میکشیم خودکشی میکنیم و من تو شرایط بدی هستم و از طرفی میترسم ایران اتباع افغان رو بیرون کند و من توانایی در خارج زندگی کردن رو ندارم راهی هست برای این آقا پسری که خاستگارمه اقامت دائم یا شناسنامه ایرانی بگیریم؟ لطفا کمکمون کنین خواهش میکنم ما خیلی خواهان ازدواجیم

پاسخ ها :

گرفتن شناسنامه ایرانی برای اتباع اقامت اتباع شناسنامه ایرانی شناسنامه اتباع