مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه اتباع

سلام و خسته نباشید، بنده دختری از پدر و مادر افغان اما زاده ی ایران هستم اما با آقایی اهل ایران و زاده ی ایرانی ازدواج کردم، برای مدارک شناسایی چی کار باید کنم، چطوری باید شناسنامه بگیرم، ما تقریبا 19 ساله که ازدواج کردیم و من مدرک شناسایی که دارم تا آمایش 10 هست، بعد از اون رو نگرفتیم چون گفتن نیاز نیست برای هویت شما همین کافی هست، اما حالا میگویند پاسپورت لازمه پاسپورت هم بدون تذکره نمیدهند من چیکار کنم توروخدا راهنمایی م کنید

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما تبعه ی ایران محسوب میشید که در ایران متولد شدید از دفاتر پلیس 10 اقدام کنید . مدارک تولد همراهتون باشه

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
ابتدا باید اثبات زوجیت در دادگاه صورت بگیره بعد شکایت بشه در دیوان عدالت اداری

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اثبات زوجیت در دادگاه ارایه شود