مشاوره حقوقی رایگان - سوالی در مورد قانون تجارت

با سلام
می بایست خدمتون عرض کنم که شغل من طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی و مدرس و مجری انواع کهنه کاری، پتینه، ورق طلا و ... است.
با توجه به شاخه فعالیت این جانب شغل من به دو قسمت؛ 1) فروش اجناسی همانند کاغذ دیواری، پارکت و ... و 2) ارائه خدماتی همچون طراحی، نظارت، ایده پردازی، مشاوره، اجرای انواع پتینه کاری، ورق طلا و ... دسته بندی میگردد.
من برای ثبت سفارش مشتریانم از فاکتور نرم افزار حسابداری استفاده میکنم.
و حالا میپردازم به مشکل و سوالم، معمولا برخی مشتریان در پایان کار و دریافت اجناس و خدمات اینجانب از پرداخت الباقی مبلغ و تسویه حساب سرباز میزنند، که اغلب به بهانه هایی همچون گران بودن تعرفه اجرایی، مشورت دادن برخی دوستان نسبت به گرون بیان شدن خدمات و از این قبیل صحبت ها. و این درحالی است که بخش اعظمی از کار بنده ارائه خدمات ایده پردازی، طراحی و اجرای کارهای هنری همچون پتینه کاری، کهنه کاری، اجرای ورق طلا و غیره میباشد و این ها هیچ کدارم دارای تعرفه مشخصی نیست و قیمت اعلام شده از سوی اینجانب صورت می پذیرد و فیمابین بنده و مشتری توافق میگردد و در دونسخه فاکتور صادر میشود و یک نسخه با امضای اینجانب تحویل مشتری میگردد و یک نسخه با امضای مشتری نزد اینجانب می ماند.
لطفا من را راهنمایی کنید که از چه عباراتی در فاکتورم استفاده نمایم تا مشتری نسبت به عدم پرداخت حق الزحمه من سرباز نزد و بهانه هایی که پیش تر بیان شد نیاورد و در صورت بروز این اتفاق بنده بتوانم از مسیر قانونی به حق و حقوقات خودم برسم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما می توانید از عبارت : (( مبلغ فاکتور مورد قبول اینجانب بوده و متعهد میگردم عندالمطالبه آن را پرداخت نمایم)). این متن مشکل شما را در دادگاه حل می نماید اما در تعزیرات به نرخ های مصوب توجه می شود، جهت رفع این مشکل در صورت تمایل با بنده تماس حاصل نمایید.