مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

من و دوتا از دوستانم در خیابان دور میخوردیم که یکی از دوستانم با یک پسر درگیر شد و او را با چاقو زد و اون یکی دوستم هم رفت تا ان ها را جدا کند ولی من کنار خیابان ماندم و شکایت ان دوستم که چاقو زده شده است و اسم من هم به عنوان شاهد در پرونده ثبت شده است ولی چند تا از بزرگان می خواهند این مسئله را حل کنن و میگویند که من هم باید دیه بدهم در صورتی که من داخل درگیری هم دخالتی نداشتم و دوستم هم میگوید که دعوا بر سر من بوده است و باید چه کاری بکنم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما هیچ الزامی به پرداخت دیه ندارید..... اگر هم مایل بودید چیزی پرداخت نمایید به شاکی پرونده بگویید که شکایت کند............ بارها دیده شده که فرد آسیب دیده یک مرتبه پول برای رضایت اخذ کرده و مجدد از طریق دادگاه شکایت نموده است.