مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه کیفری

با سلام یک نفر بنام بنده شرکت افتتاح کرده و چک از بانک گرفته و امضای مرا جعل کرده زیر چکها و برای من حکم جلب از طرف چکها درامده و من حکم کیفری برای ان شخص گرفتم چطور میتوانم حکم کیفری را در ان پرونده هایی که حکم جلب من درامده اعمال کنم؟ ایا باید دوباره دادگاه تشکیل شود یا میتوانم حکم کیفری رو در پرونده ها قرار داده تا مختومه اعلام شود ممنون.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام. شما چرا در پرونده مطالبه وجه چک به جعلی بودن امضای خود اشاره نکردید؟ .................... اگر رای قطعی نشان دهنده جعل امضای شما در چکهای موضوع دعوی باشد می توانید از آن رای استفاده نمایید.