مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و تهدید بانوان

باسلام .
من یه پرونده دارم از شوهرم جدا شدم و طلاق گرفتم بعد بهم پیام زشت و تهمت میده و میاد تو خونه ای که خودم گرفتم با بچه هام منو میزنه و بیرونم کرد بعد شکایت کردم و مدرک دارم الان لطفا میشه بهم بگید چقد زندان داره و جریمه میشه مثلا دیه میده میشه لطفا یکی برام توضیح بده چه میشه.
ممنوم . منتظر جوابتون هستم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ورود به عنف و تهدید و ضرب و شتم عمدی و توهین و فحاشی شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.
اگر ثابت بشه مجازات حبس و جزای نقدی تعیین می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعضی از عناوین اتهامی که توسط شما بیان شده است جزای نقدی دارد بین حدود 3 تا 4 میلیون تومان دارد اما بعضی از شکایات شلاق و حبس دارد می‌بایست حکم شما را ببینم