مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری

باسلام. خانم بنده 4 ماه پیش از طریق اجرای ثبت مهریشو اجرا گذاشته و هنوز دادگاه نرفتن. چند روز قبل از اجرا گذاشتن، یک واحد آپارتمان که بصورت مشارکت در ساخت، ثبت نام کرده ام و نیمه ساخته هستش و سند ثبتی نداره (فقط یه قرارداد مابین من و شرکت هست) رو از خوده شرکت بنام داداشم زدم ولی چکی ردوبدل نشده. آیا میتونن بعنوان معامله صوری باطلش کنن و ببرنش؟
وکیل خودم که میگه نه نمیتونن ولی برای محکم کاری، داداشت به یه نفر دیگه انتقالش بده و چکی ردوبدل کنه و زیر قرارداد رو بعنوان شاهد امضا کن.
اگه میشه لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگرقبل از صدور اجراییه و ابلاغ به شما انتقال انجام گرفته باشد مشکلی پیش نخواهد آمد.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام درصورتی که همسر شما به اسناد عادی تان دسترسی داشته باشد میتواند مطالبات شما را هم توقیف کند ، بله اگر بین شما و داداشتون یا هر فرد ثالثی رابطه مالی وجود نداشته باشد میتوان اثبات کرد که معامله صوری وباطل است ، لازم به ذکر است شمانباید کاری کنید که باعث بخطر افتادن اموالتان بشود در انتقال به برادر و اشخاص ثالث نشود