مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشک جراح

... هستم متولد82 ، اواخر سال 1400 دکترم گفت صفحه رشد بسته شده و اطمینان از 5 دکتر حاصل شد و انجام جراحی همه واجب دیدند ، دکترم 8 میلیون دستمزد گرفت و سال 401 تیر ماه انجام داد و تا بهمن ماند و بهمن رفتیم عکس انداخت دید گفت برو اردیبهشت بیا ، غافل از این که عکسی که انداختم پلاک شکسته بود ولی نگفت و اردیبهشت قبل مراجعه به ایشون جای دیگر رفتم گفتن شکسته و به خودش گفتم و خرداد 401 و تعویض پلاک کرد و به خاطر 2 و تیم سانت کوتاهی پای جراحی شده از سالم از لگن من پیوند زد و الان هم دی 401 هست بهبود نیافته ام ، من 5 ماه در خانه بستری بودم و اگر من الان لنگ میزنم و حس میکنم بدبخت شدم ، کمک کنید , چی کار کنم؟ شکایت کنم دیه میدهند؟ درست میکنند؟ چی کار کنم ؟کی‌میتونه درست کنه پای من رو؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در دادسرای نظام پزشکی یا سازمان نظام پزشکی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البین علی المدعی در هر صورت می‌بایست ادعا ثابت شود می‌توانید شکایت نمایید تا پرونده مسیر خود را طی نماید