مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشک زایمان

سلام من حدود دوسال پیش زیر نظر متخصص بودم .موقع زایمان ایشون نامه بیمارستان خصوصی به من دادند ولی من نتونستم برم .رفتم دولتی همون دکتر اونجا بودن هفت صبح کیسه ابم پاره شد و هشت بیمارستان رسیدم .ک هر چی به دکتر زنگ زدن ایشون جواب ندادن .و در نهایت یازده بستری شدم .همون بیمارستان .تازه دکتر جواب دادن که گفتن واسه زایمان طبیعی اون بیمارستان نمیان و من هم مجبور بودم زیر نظر یک دکتر دیگه شدم مال همون بیمارستان و در نهایت ساعت یک حال بچه بد میشه ومن رو سزارین میکنند و آب شکمم تموم میشه و بچه مشکل ریه پیدا می‌کند و هجده روز بستری میشه .هزینه خیلی سنگینی داشت .الآنم همش در حال اسپری استفاده کردیم و ریه اش مشکل پیدا کرده .بیمارستان تیرویید بچه رو تو اون هجده روز نگرفته و بچه تیروئید داشته و به ما نگفتند. ده ماهگی میفهمیم تیروئید داشته به دلیل دیر فهمیدم .بچه مشکل بلع پیدا می‌کنه غذا نمیتونه بخورد و مشکل راه رفتن و ......بقیه .من الان از دکتر یا از بیمارستان شکایت کنم .مدارکشم هست .مشکل ریه دارد. صورت حساب و بستری بچمم هست .

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت اثبات تقصیر امکان شکایت دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در دادسرای جرایم پزشکی یا سازمان نظام پزشکی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البین علی المدعی در هر صورت می‌بایست ادعا ثابت شود می‌توانید شکایت نمایید تا پرونده مسیر خود را طی نماید