مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی بدهکار

سلام خسته نباشين من از يك نفر طلبكارم و جلب ايشون رو دارم و نميتونم پيداش كنم شماره تلفنش هم خاموش هست. آيا من ميتونم از طريق اينستا و تلگرام يا واتساپ،يا روبيكا نقطه زني و پيداش كنم ،يا نميشه ممنون ميشم جواب بدين ?

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام خودتان پیدا بکنید و از نیروی انتظامی جهت جلب کمک بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً نقطه زنی در پرونده‌های حقوقی قابل پذیرش نمی‌باشد مگر اینکه مبلغ پرونده قابل توجه باشد در هر صورت می‌توانید درخواست خود را از طریق شعبه اجرا مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست ایشان را خود پیدا نمایید اما می‌توانید درخواست. زنی بدهید