مشاوره حقوقی رایگان - درخواست رسیدگی مجدد

باسلام خدمت شما بنده توسط وکیل دادخواست بابت توقع حکم اجرای به دادگاه بابت خودرو که به نام برادرم کردم به علت قفل بودن کارت ملی
که بعد با همسرش مشکل خوردن و شکایت توقیف خودرو بنده کردن ومن دادخواست دادم که بعد حکم قاضی باید 220تومان پول یا وثیقه بگذارم وبنده هم دربازداشت بودم مدتی که فقط وکیل تونستم بگیرم و به خاطر بازداشت بودن من نتونستم وثیقه بگذارم وبعد حکم رد به خاطر نبردن وثیقه دادن که الان خواستم بدونم راهی دارد مجدد بخوام دادخواست وثیقه بگذارم تا رسیدگی مجدد کنند؟ باتشکر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی اسناد ومدارک بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست اقداماتی که انجام گرفته و نتایج آن بررسی گردد