مشاوره حقوقی رایگان - درخواست رسیدگی مجدد

باسلام و احترام
جهت فرستادن درخواست برای دادستان که دستور رسیدگی مجدد به پرونده کیفری را که ادله جدید هست، بدهد(طبق ماده 278) از چه طریقی انجام میشود،سامانه قضایی، پستی یا حضوری؟ واینکه به دادستانی شهر داده میشود یا استان؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضوری پيگير ماجرا شوید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به دادستان محل رسیدگی اولیه درخواست خود را همره مدارک جدید تقدیم نمایید به تشخیص دادستان از دادگاه صالح مجوز رسدگی مجدد را درخواست و با تجویز دادگاه رسیدگی مجدد انجام می شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید.