مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بیمه کارگر

سلام من ازسال 91با پیمانکار شروع به کار کردم سال 94من بیمه کرد اما کامل‌ بیمه نفرستاده تاامسال 3سال 8وماه فرستاده امسالم فروردین اریبهشت کلا 20روز فرستاده 7ماه بیمه نفرستاده برام قراردادم ندارم روزمزدم کار میکنم باید چی کار کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق اداره تامین اجتماعی واداره کارموضوع قابل پیگیری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در سایت روابط کارگر و کارفرما اقدام به ثبت نام و احراز هویت نمایید و سپس شکایت تان را از طریق اداره کار جهت دریافت حقوق و مزایای دوران کار پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کارفرما می‌بایست از ابتدای خدمت شخص را بیمه می‌نمود می‌توانید از طریق وزارت کار اقدام نمایید