مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام یکدستگاه آپارتمان معامله کرده ام از دفترخانه برای بنام زدن نامه های شهرداری و دارایی را نیز گرفته ام استعلام شهرداری را گرفته و دارایی هم در حال انجام است با توجه به اینکه در آخرین روزهای سال 98 هستیم اگر بنام زدن به بعد از سال یعنی در فروردین ماه موکول شود آیا استعلام های شهرداری و دارایی اعتبار دارند یا اینکه این مراحل را دوباره باید طی کنم؟

پاسخ ها :

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

معمولا این استعلامات مدت داره وتا قبل از اتمام مدت باید انتقال سند انحام شود