مشاوره حقوقی رایگان - اختیارات مدیر ساختمان

با سلام
آیا مدیر ساختمان از لحاظ قانونی می تواند به دلیل عدم پرداخت شارژ ساختمان ( معوق بودن شارژ چندماه ) ، آسانسور واحد مربوطه را قطع کند؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.چنانچه مدیر مطابق با قانون تملک آپارتمانها انتخاب شده باشد ودزصورت ارسال اظهارنامه که درآن ریزمبلغ وجوه پرداختی وسهم هرمالک وسهم ممتنع درآن مشخص شده با مهلت10روزه برای نامبرده ارسال ودرصورت نپرداختن بدهی,می توانید خدمات مشترک ازجمله آسانسور راقطع وازطریق اداره ثبت یادادگاه اموالش را توقیف وپس ازفروش اموال مبلغ طلبکاری را دریافت کنید.