مشاوره حقوقی رایگان - ارسال نشدن ابلاغیه

با سلام
شکایتی از اینجانب یکسال پیش شده و قاضی چندین قرار رسیدگی گذاشته ولی بنده اصلا مطلع نبودم و در ثنای بنده ابلاغیه ای نیامده . با توجه به عدم دسترسی به بنده و ناقص بودن مستندات پرونده قاضی منع تعقیب بنده را صادر نموده ولی شاکی به رای اعتراض نموده و دادگاه تجدید نظر رای را ابطال و مجددا برای تحقیقات بیشتر به دادگاه بدوی مرجوع کرده و دادگاه شروع به تحقیقات و تکمیل مستندات کافی از شاکی نموده از طرفی قاضی به بنده دستور داده در مدت 7 روز هزینه کارشناسی را پرداخت کنم بعد از اتمام مهلت دستور قاضی تازه برای بنده ابلاغیه قرار رسیدگی اومده که متوجه شدم و رفتم دادگاه و پرونده را مطالعه کردم . با توجه به اتمام مهلت قاضی من هزینه کارشناسی را پرداخت کنم یا نه ؟

پاسخ ها :

پرداخت هزینه کارشناسی بعد از اتمام مهلت پرداخت هزینه کارشناسی هزینه کارشناسی