مشاوره حقوقی رایگان - پمپ آب

با سلام و خسته نباشید. چند ماهی است فشار آب خیلی کم شده است به قدری که در طبقات پایین نیز آب کم است. با تنظیم صورتجلسه ای توسط مدیریت ساختمان در حضور اکثریت همسایه ها به این نتیجه رسیدیم که از پمپ آب و سیستم لوله کشی نو استفاده کنیم. حال چهارده مالک رضایت داده اند و تنها یک مالک رضایت نمی دهد و نسبت به پول پرداختی که در پیش فاکتور آمده است معترض است و هیچ گونه راضی به این کار نمی شود. خواستم نظر شما عزیزان را بدونم که واقعا تو این بی آبی چاره کار چیست؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.چنانچه صورتجلسات مجمع عمومی عادی وتصمیمات هییت مدیره برابرقانون تملک آپارتمانها تنظیم شده,یک اظهار نامه که ریز خرجکردها وسهم هرشخص ,ازجمله سهم ایشان مشخص شده رابرای ممتنع ارسال وظرف مدت10روز باید سهم خود رابپردازد والا هییت مدیره می تواند هم خدمات مشترک ایشان را قطع کند وهم به اداره ثبت برای توقیف وفروش اموال ممتنع اقدام کند ویا ازطریق مرجع قضایی اقدام نماید.