مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ضرر و زیان

با سلام من در تاریخ 1396/09/04 یک ملک مسکونی به مساحت سیصد متر مربع را از اقای س مطابق یک برگ مبایعه نامه در بنگاه خریداری کردم و در تاریخ 1397/05/15 فروشنده در پشت برگه مبایعه نامه در حضور شهود اقرار داشته که تمام مبلغ مندرج در قولنامه را از من گرفته است و فروشنده تعهد داده است که در 1397/05/20 که در محضر حاضر شود و سند را امضا نماید من در همان تاریخ 1396/09/04 این زمین مسکونی را به همسرم منتقل کردم طلاق بین ما صورت گرفته و همسر من از من بابت الزام به تنظیم سند رسمی شکایت کرد دادگاه قرار کارشناسی صادر کرد و حکم دادگاه به این شرح است (در خصوص دادخواست خانم ف.م فرزند ب به طرفیت اقای م.ر فرزند م به خواسته الف) اثبات وقوع بیع نسبت به یک فقره زمین به متراژ سیصد متر مربع ب ) الزام به ایفای تعهد مبنی بر پرداخت کلیه هزینه انتقالاتم از دارایی و شهرداری طبق تعهد وی در مبایعه نامه ج) الزام به تنظیم سند رسمی ملک تقدیم این دادگاه بوده است طرفین در جلسه دادرسی مورخه 1398/05/07 حاضر و با خوانده دعوی سازش نمود و خواهان اعلام داشت خواسته های خود را مسترد مینماید لذا دادگاه مستندا به بند ب ماده 107 قانون ایین دادرسی مدنی دادگاه عمومی و انقلاب در امور مدنی قرار رد دعوی خواهان را صادر و اعلام میکند و در ادامه دادگاه طرفین را به صلح و سازش دعوت نموده که بدین نحو سازش نمودند که خواهان بیان داشت با توجه به اینکه ملک اختلافی به متراژ سیصد متر مربع فاقد سند رسمی است از طریق اداره ثبت سند دریافت می نماید و تمامی هزینه های ان را می پردازد که خوانده می بایست تمام هزینه های پرداخت شده سند را به وی پرداخت کند که خوانده اقای م.ر حاضر شد و قبول نمود تمام هزینه های دریافت شده توسط خانم م را پرداخت نماید و حق هیچ گونه اعتراضی نداشته باشد لذا دادگاه با توجه به توافق انجام شده و به استناد ماده 184 قانون ایین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی گزارش اصلاحی صادر می نماید حکم صادره نسبت به طرفین و قائم مقام قانونی انان نافذ و معتبر بوده و همانند احکام دیگر دادگاهها به موقع به اجرا گذاشته خواهد شد) سوال من این است که ایا من میتوانم به استناد قرار کارشناسی صادره از دادگاه و نظریه کارشناسی موجود در پرونده و حکم صادره فوق از اقای س شکایت کنم و تمامی هزینه های پرداخت سند که در حکم قبول نمودم از اقای س بگیرم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام در اصل تمامی هزینه ها مربوط به فروشنده اول هست؛ ایشان باید سند را به نام شما تنظیم نماید و شما نیز سند را به همسر سابق خود منتقل نمایید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در صورت تمایل جهت انجام مشاوره و تنظیم دادخواست و لوایح با بنده تماس بگیرید.