مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور

با سلام
در صورتی که خریدار روز انتقال سند در محضر حاضر نشود و برای خسارت تاخیر روزانه 500 هزار تومان خسارت تعیین شده باشد اما با توجه به بی ارزش شدن پول در شرایط فعلی این مبلغ خسارت زیان این معامله را پوشش نمیدهد آیا فروشنده میتواند بعد از مدتی معامله را فسخ کند ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام. فسخ قرارداد نیاز به دلیل دارد، این دلیل یا به شکل شرط در قرارداد نوشته می شود یا جزو دلایلی هستند که قانون بیان کرده.............. قرارداد شما باید بررسی گردد.......... در صورت تمایل جهت انجام مشاوره و تنظیم دادخواست و لوایح با بنده تماس بگیرید.