مشاوره حقوقی رایگان - عقب کشی در ساختمان

خانه ای دارم با مساحت 150 متر که جهت احداث بنای جدید به شهرداری مراجعه کردم قطعه مورد نظر از طرف شمال که شارع عمومی است یک متر عقب کشی دارد ( در مجموع 10 متر می شود ) که مخالفتی با آن ندارم ولی از طرف غرب حدوداً 12/5 متر است که دربند اختصاصی ملک مجاور است که من هیچ حقی ندارم و درب و پنجره از آن طرف ندارم. ولی شهرداری می گوید باید عقب کشی کنی. و از طرف شرق هم یک دربند اختصاصی دیگری هم است که به عمق 6 متری و به عرض 2/75 متر است که باز هم هیچ حقی ندارم طبق سند. حالا شهرداری می گوید باید از دو طرف شرق و خرب عقب کشی کنی. آیا عقب کشی طبق قانون است یا نه و لطفاً راهنمایم کنید. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

عقب نشینی و میزان آن طبق قواعد و نقشه های شهری و با توجه به عرض معابر تعیین می شود و سلیقه ای نیست...... اما موارد خلاف هم بسیار دیده شده است