مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

آیا سند خودرو به نام فرد افغانی زده می شود ؟
فرد افغانی برای خودرو به من مراجعه کرده و اعلام کرده که سند بنامش نمی خورد چه دلیلی دارد ؟
یک خانم از همسایگان خود معرفی کرده که سند را بنام آن خانم بزنیم.
آیا برای من که فروشنده به این خانم ایرانی هستم در آینده مشکل ایجاد می شود ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام متاسفانه عزیزان افغانی نمی توانند مدارک شناسایی داشته باشند بنابراین در تمامی مراحل به مشکل می خورند.......... اما اگر می خواهید سند را به نام شخص دیگری بزنید باید یکسری متن تنظیم نمایید که بعدا مورد شکایت قرار نگیرید...... در صورت تمایل جهت انجام مشاوره با بنده تماس بگیرید.

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.میبایستی اقدامات حقوقی خاصی نمود که بعدها مشکل ساز نشود.