مشاوره حقوقی رایگان - دیه

باسلام خدمت شما وکیل محترم
بنده در ماهشهر اهواز تصادف کردم بر اثر واژگونی ماشینم که لاستیکش ترکید بعد منو اعزام کردن به بیمارستان همین شهر و بنده رفتم دادسرا برای شروع کارای مقدماتی بیمه در دادسرا شکایت کردم اما چون محل سکونتم تهران هست از دادگاه ماهشهر نامه نیابت گرفتم و یه نامه بمن دادن اوردم دادسرای تهران که اینجا هم بهم نامه دادن واسه پزشک قانونی اکنون هم دنبال کارای پزشک قانونی ام. اما چند وقت پیش برای من یه پیامک اومد از دادگاه ماهشهر که نوشته بود قرار منع تعقیب متهم که لازمه بدونین (متهم همون بیمه محسوب میشه که بنده شکایت کردم ) حالا سوال من از شما اینه که ایا این به معنی هست که دیگه کار من تو ماهشهر پیگیری نمیشه و من باید اینجا به کارام برسم؟ چون نامه نیابتم اوردم اینجا به نوعی طرف قرارداد من دادگاه تهران هست .
خدا خیرتون بده این سوال واقعا خیلی ازارم میده خودم فقط در این حد حدس زدم که این یعنی دادگاه ماهشهر دیگه کاری به من نداره یعنی طرف قرارداد من بیمه هست و پزشک قانونی.
اگر حدسم درسته بگید ممنون از شما وکلای عزیز.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.چون کسی مقصر نبود قرارمنع تعقیب صادرشده ,ولی نیابت بایدانجام بشود وپرونده نیابتی به مرجع نیابت دهنده ارسال وپرونده جهت صدور دیه حوادث راننده به دادگاه محل حادثه ارسال ودادگاه رای به دیه را صادر می کند.