مشاوره حقوقی رایگان - جلب به دادرسی

در سال 97 در خصوص شکایت اینجانب دایر بر کلاهبرداری پس از عدم حصول جلب متهم، قرار منع تعقیب غیابی صادر شد و اعتراض اینجانب نسبت به رای بدوی و متعاقبا درخواست اعمال ماده 278 رد و پرونده مختومه شد.
طی روند دادرسی به استناد عدم وجود سوابق متهم در ثنا منع تعقیب صادره صرفا به اینجانب ابلاغ شد و هیچ گونه ابلاغ قانونی و یا واقعی به متهم صورت نگرفت. هفته پیش مشخص شد که قبل از شکایت اینجانب و طی روند دادرسی متهم دارای سوابق زندان بوده است که در روند رسیدگی لحاظ نشده است.
با توجه به سوابق قبلی و بعدی حبس متهم چرا سوابق در ثنا درج نشده و آیا امکان جلب به دادرسی مجدد هست؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دوباره شکایت کنیدو از شکایت قبلی جیزی نگویید