مشاوره حقوقی رایگان - ایا کارگری که از کار ترک کار کند مشمول دریافت پایان کار میباشد؟

سلام. طبق اخرین قوانین کار اگر ترک کار کارگر در هیات تشخیص و هیات حل اختلاف اداره کار اثبات شود ایا کارگر مشمول پایان کار میشود یا خیر؟ (توضیح کامل و مفید و با حتم به یقین بگید چون بعضی از وکلا میگویند بله و بعضی از وکلا میگویند خیر کدام یک رو باور کنیم؟)

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.سوالتان مبهمه. اگرعلت موجه بوذن اخراجتان,قصورشمادرانجام وظایف محوله وعدم رعایت آیینامه انضباطی بوده,کارفرماباید حق سنوات شما را برای هرسال سابقه,معادل یکماه آخرین حقوق بشما پزداخت نماید واگرعلت موجه بودن اخراج,کاهش توانایی جسمی فکری ناشی ازکارباشد معادل2ماه آخرین حقوق رابشما بایدپرداخت کند.بااعلام موجه بودن اخراج شما توسط مراجع حل اختلاف,رابطه کاری شما با کارفرما پایان یافته تلقی می گردد.