مشاوره حقوقی رایگان - اجازه اجاره دادن پارکینگ مشاع ساختمان با مصوبه مجمع عمومی

ساختمان ما 84 واحدی می باشد و پارکینگ مشاع هست و تعدادش 14 تا هیئت مدیره ساختمان اقدام به اجاره دادن آنها به ساکنین کرده با این توضیح که در مجمع عمومی ساختمان تصویب شده آیا این در اختیارات مجمع عمومی هست که بتوانند اجاره دهند یا نه؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اجاره از اختیارات مجمع عمومی نیست و باید کلیه مالکین مشاع امضا نمایند اختیارات مجمع محدود به اداره ساختمان می باشد
اما خارج از بحث حقوقی چنانچه مبلغ اجاره به آبادانی و پیشرفت ساختمان کمک می نماید موافقت با آن خالی از اشکال است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر هیئت مدیره حق همچین اقدامی را ندارد