مشاوره حقوقی رایگان - ادعای شکستگی بینی در درگیری

سلام خانمی بعداز سد معبر وتماس باپلیس مجبوربه برداشت ماشینش میشه بعدش شروع به فحاشی میکنه از عمد میزنه باپای همسرم ایشونم عصبانی میشن یک مشت به فک پایین صورتشون میزنن الان رفته شکایت طول درمان گرفته گفته بینیم شکسته خونریزی کرده درحالی که اصلا ضربه به بینیش نبود شاهدم نداره برای اثبات حرفش میتونیم منکر زدنش بشیم چون معلوم دنبال تلکه کردن واینکه ما اول به پلیس زنگ زدیم معلوم این خانم دنبال دعوابودن نه ما این حرف ما به قاضی اثبات میکنه شوهرم بیگناه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید کلا درگیری فیزیکی را انکار کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات ادعا به عهده مدعی است و ایشان باید ایراد ضربه منجر به جراحت را اثبات نماید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدعی شخص مدعی اگر نتواند اثبات نماید شکایتشان رد خواهد شد