مشاوره حقوقی رایگان - مشخص شدن مقصر تصادف

با سلام
در حال گردش به راست از خیابان فرعی به اصلی با توجه به توقف قبل از ورود به اصلی ماشین مجاور از گلگیر سمت شاگرد تا درب عقب به ماشین من برخورد کرد و متواری گشت و اینکه ماشین مجاور صاف و در فرعی قرار داشت و ماشینم تقریبا وارد اصلی شده بود .. مراحل قانونی و مقصر چه کسی است؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تعیین مقصر حادثه مبحث حقوقی نیست به ویژه اینکه هیچ کس از سوال شوندگان محل حادثه را ندیده اند....... زمان خود را تلف نکنید و از مامورین راهنمایی و رانندگی مشاوره بگیرید.