مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بیمه کارگر

سلام خدمت وکلا گرامی اینجانب همسرم 6 سال در تعویض روغنی کار میکن ولی هنوز کارفرما بیمه پرداخت نکرده من هم از طریق اداره تامین اجتماعی اقدام کردم بازرسی اومدن ولی بازم کارفرما پرداخت نکرد جریمه شده الان همسرم میخواهد تغییر شغل بدهد به شهر دیگر برود میتوانم برای بیمه این جا با شهر دیگر یکی بشود اگر میتونه از مکان کارش در بیاد به جای دیگری برود کار جدید بیمه دارد با تشکر.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان می‌تواند در اداره کار شکایت نماید حقوق بیمه سنوات خود را دریافت کنید