مشاوره حقوقی رایگان - آزار جنسی توسط محارم

با سلام من 13 سال پیش وقتی دخترم 12 ساله بود در خانه برادر خودم یعنی دایی فرزندم شب دخترم منزل آنها مهمان ماند و الان دخترم 25 سال دارد و الان چند ماه است که می‌گوید داییش همیشه وقتی که با او تنها میشد او را آزار و اذیت جنسی قرار می‌داد البته از پشت حال سوال من اینه که چون فرزندم سنش کوچیک بود و برادرم او را تهدید می‌کرد هیچوقت جرات نکرده بود موضوع را به من بگوید ولی حالا این درد برایش غیر قابل تحمل شده و چند ماهی هست که من از موضوع مطلع شدم ولی از ترس آبروی خودم و فرزندم نتونستم به کسی بگم البته موضوع را به برادرم گفتم و او انکار کرد حالا چی کار کنم؟ جرم این شخص که برادرم هست از لحاظ قانونی چی میشه؟ آیا میتونم حرفم را ثابت کنم ؟ لطفا راهنماییم کنید متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام و
این جرم قابل اثبات نیست و شکایت به جز آبرو ریزی نتیجه ای نخواهد داشت.
بهتر است دخترتان به روانشناس مراجعه کنه

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام دخترتان حتما شکایت تجاوز به عنف را مطرح و پیگیری نماید و از کمک وکیل بهره بگیرید تا به حق خود برسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای ایشان مجازات سنگین در نظر گرفته می‌شود