مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

یک واحد آپارتمان را طی مبایعه نامه ای به آقای وکیلی فروخته ایم و در ظهر مبایعه نامه آورده ایم که اگر خریدار هریک از چکها را پرداخت ننماید و با در موعد مقرر در محضر حاضر و به تعهداش عمل نکند مبایعه نامه فسخ و خریدار باید ملک را به فوریت تخلیه نماید ولی متاسفانه هم چکها برگشت خورد و هم خریدار در محضر حاضر نشد و گواهی عدم حضور هم گرفتیم و البته متاسفانه در فرصتی که مبایعه نامه در اختیار مشاور املاک بود بعد از مبایعه نامه فسخ یک قلم خوردگی ایجاد و عبارت آن طبق بند 6-6 عمل شود را به متن الحاق نموده است و قاضی به همین بهانه حدود 2 سال است که ما را سر دوانده و حکم صادر نمی کند در حالیکه به فرض صحت الحاق انجام شده که نیست و بدون حضور و رضایت فروشنده الحاق شده است مبایعه نامه به دلیل تحقق شرط فاسخ به خودی خود فسخ است شما چه رهنمود می فرمایید.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

با وکیل مشورت کنید موضوع نیاز به بررسی بیشتر و رویت مدارک دارد.بسیار بعید است قاضی راسا چنین ایرادی را مطرح کند.