مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه مالی جای سند ملک

برای مرخصی گرفتن یک زندانی به جرم مواد مخدر که کلا حبس ایشون هشت سال هستش و سه سال و نیم از حبس رو‌ کشیده و جریمه رو هم نقدی پرداخت کردیم.
امکانش هست به جای سند ملک برای مانده حبس مبلغ پول واریز کنیم به حساب دادگاه؟؟
یا با فیش حقوقی این کار انجام میشه؟؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بله می توانید تقاضای تبدیل وثیقه را مطرح کنید.چون وجه نقد سهل الوصول تر هم هست دادگاه مکلف به قبولی تقاضاست