مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب

سلام. مادرم فوت کرده و ارث یه خونه قولنامه ای هست که همه خواهر برادرا دور هم جمع شدیم و وکالت خانگی برایه فروش به یکی از برادرا دادیم و اونها بیخبری من خونه رو فروختن و بین خودشون تقسیم کردن حالا برادرم میگه سهم تو رو نمیدم. حکم امده فروش مال غیر. صرف نظر از صحت و سقم ادعای شاکی و نظر شاکی و عدم احراز وقوع بزه از طرف متهم و حاکمیت اصلی کلی برائت ماده 265. (ضمنا شاکی جهت دریافت وجه خود ارشاد میگردد) یعنی چی؟ تا ده روز حق اعتراض دادن

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

یعنی جرمی واقع نشده و موضوع فاقد وصف کیفری است.شما میتوانید جهت مطالبه حق خود دادخواست بدهید.بسیار بعید است اعتراض شما هم نتیجه بدهد.برادر شما با وکالتی که شما به او دادید ملک را فروخته است.فروش مال غیر نکرده است.شما میتوانید سهمتان را مطالبه کنید منتها با طرح دعوی حقوقی نه کیفری.منظورش از ارشاد هم همین بوده است که به شما بگویند دادخواست بدهید.