مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت استخدامی فرزند ایثارگر از پیمانی به رسمی-قطعی

با عرض سلام و ادای احترام.
اینجانب به مدت 2 سال است که بصورت پیمانی عضو هیات علمی دانشگاه هستم. آیا بر اساس تبصره (1) بند ذ ماده 87 قانون پنجساله ششم امکان تبدیل وضعیت استخدامی را دارم؟؟؟؟ آیا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شامل این قانون می شود؟ هر چند در بند 2 قانون جامع حمایت از ایثارگران بیان شده کلیه دستگاه های اجرایی.
لطفا راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

وزارت علوم مشمول میشه و میتونید دادخواست به دیوان عدالت بدید