مشاوره حقوقی رایگان - توبه نامه زندانی مواد مخدر

سلام پدر بنده رو که سابقه مواد داشته گرفتن مجدد با مواد ولی برای خودش نبود با دوستش تو ماشین بود برای دوستش بود حکم برای دوستش دادن فرار از جرم و 28 سال ولی برای پدرم که بی اطلاع بوده اعدام دادند چی کار باید کرد توبه نامه و درخواست عفو و بخشش چه باید کرد!؟تو رو خدا نظری بدید که یه مقدار اروم کنه ما رو تمام مدارک مششخص بوده که برای دوستش هست و شماره ماشین و شماره کارت همه برای اون بوده ولی قاضی چنین حکمی به پدرم داد توبه نامه نوشته ولی فقیه و امام جمعه و همه امضا کردن تاثیری دارد؟

پاسخ ها :

توبه نامه زندانی مواد مخدر اعدام مواد مخدر مواد مخدر توبه نامه