مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی در مورد عنوان بیمه تامین اجتماعی

من در شرکت پیمانکاری کار میکنم و بیمه من به عنوان کارگر فنی تاسیسات منظور میشه چند سال هست راننده اتوبوس هستم پیمانکاران قبلی بیمه من را راننده در لیست بیمه منظور میکردند و من مشکلی با تمدید کارت هوشمند نداشتم متاسفانه این پیمانکار بیمه من رو کارگر فنی قرار داده و من مجبور شدم با اینکه این شرکت بیمه من رو به تامین اجتماعی میداد من برای حل مشکلم با یه نفر دیگه صحبت کردم که بیمه من رو در جای دیگه راننده منظور کنه و در حقیقت من در دو شرکت حق بیمه میدادم ولی در شرکت دوم تا ماه خرداد بیمه من رو قبول کرد و دیگه پرداخت نکرد اعتبار کارت هوشمند من تا ماه شهریور سال دیگه هست و به مشکل برخورد میکنم
ایا راهی هست که بتونم مشکلم رو حل کنم
لازم به ذکر است که پیمانکار حال حاضر درخواست من را مبنی بر راننده قرار دادن در لیست قبول نمیکند