مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط تلگرامی نامشروع

سلام. من یه مرد 28 ساله ام و 6 ساله ازدواج کردم. متاسفانه یه اشتباه و غلطی کردم با یه نفر تو تلگرام چت جنسی داشتم و هیچ رابطه ی جنسی دیگه ای جز چت نداشتم. الان همسرم که نزدیکه یک ساله کنارم نخوابیده و بیشتر از 2 ماهه هم هیچ گونه رابطه ی جنسی با من نداشته چت های منو دیده تو گوشی و میخواد درخواست طلاق بده. هر چقدر هم اصرار میکنم اشتباه کردم غلط کردم التماست میکنم یه فرصت دیگه واسه جبران نمیده. سوالم اینه آیا چت دلیل اثبات خیانت هستش؟ و اگر هست من مهریه رو چطور باید قسط بندی کنم بدم؟ چون یه کارگر ساده م با حقوق قانون کار و خونه هم ندارم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام از آنجا که هنوز اقدام قانونی صورت نگرفته از طریق مشاور خانواده و مذاکره موضوع را پیگیری نمایید..... از ترس مرگ خودکشی نکنید