مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح دانش آموز توسط معلم

در کلاس قبل از حضور معلم روی صندلی معلم نشسته بودم و زمانی معلم دیدم از صندلی بلند شدم و معلم یک پس گردنی زد و من گفتم از شما شکایت میکنم و بعد یک بار محکم تر زد و بعد من توهین کردم (چون غرورم شکسته بود) و اون با لگد من رو بیرون کرد آیا قابل پیگیری است؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق آموزش پرورش اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله حتما پیگیری کنید ابتدا از اموزش و پرورش

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید تحت عنوان توهین و ایراد ضرب و شتم می‌توان طرح شکایت کرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و