مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن پسرم توسط معلم

پسرم سر کلاس ساندویچ نون و پنیر خورده گرسنه بوده معلم بهش تذکر داده اما از اونجایی که خیلی گرسنه بوده یواشکی خورده بعد معلم می فهمد و اونقدر تو سر پسرم میزند که سرش درد میگیره سوالم اینه که مجازات معلم چی هست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مجازات آن جزای نقدی است
بدوا به اداره آموزش و پرورش مربوطه مراجعه کنید

مهدی خیری اصل

جناب آقای مهدی خیری اصل :

سلام
بابت تصادف منجر به جرح محکوم به حبس میشوید که جزرای نقدی جایگزین حبس میشه.
برای رانندگی بدون پروانه گواهینامه هم ممکنه به حبس تعزیری محکوم بشید. اگه با اولتون باشه تا 2 ماه حبس براتون همراه خواهد داشت.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
بچه ها باید در مدرسه به حرف معلم گوش بدن

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

تنبیه بدنی هم تخلف انتظامی است وهم میتونید با ااعلام شکایت کیفری معلم را تعقیب کیفری نمایید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
با اثبات موضوع و گواهی پزشک مجازاتش جزای نقدی و دیه

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید شکایت کنید . مجازات ایشان بستگی به ادله و اتهام دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره آموزش و پرورش منطقه نسبت به گزارش این تخلف اقدام بفرمائید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید با ادله قانونی شکایت کنید .
موفق باشید .

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام جزای نقدی و احتمالا دیه ولی بهتر است اوضاع را باتوجه به گذشت بیشتر سال تحصیلی مدیریت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادسرا شکایت کنید. از طریق هیئت رسیدگی بتخلفات اداری آموزش و پرورش نیز موضوع را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است از آموزش و پرورش پیگیری کنید

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

بایدعلیه ایشون شکایت کیفری مطرح بفرمایید حسب خسارت وارده به پسرتون دیه تعلق میگیره و ممکنه برای معلم علاوه بر دیه جریمه نقدی نیز در نظر گرفته شو. از طریق اموزش وپرورش منطقه نیز اقدام بفرمایید تا در کمیته انظباتی موضوع بررسی شود

اصغر نویدمهر

جناب آقای اصغر نویدمهر :

با درود
تنبیه فیزیکی (آسیب جسمی) هم تخلف انتظامی و هم قابل شکایت کیفری است.