مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت اخاذی

چند وقت پیش از اینستاگرام یک خانومی به من پیام داد که مراقب همسرت باش و به تو خیانت میکنه و بعد شمارشو داد تلفنی صحبت کردیم و گفتم به من مدرک نشون بده گفت مدرکی ندارم فقط یک فیلم تو گوشی دوستم هست که نشون میدهد با هم بیرون رفتیم. بعد رفتم از حسابم که شوهرم باهاش کار میکند پرینت گرفتم و دیدم برای خانمی سه تومن پول زده و همسرم گفت این ها پاپوش هست و از من خواستن اخاذی کنند به نظرتون شکایت کنم نتیجه ای دارد؟میتونم اون خانوم ها رو بندازم زندان؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی مدارک مستند داشته باشید و همسرتان نیز باشما همکاری کند