مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در سایت درج آگهی

سلام.
من چند ماه پیش در سایت درج آگهی از شخصی ک لوازم خودرو آگهی کرده بود در مورد لوازم خودرو ام خریدی داشتم که کلاهبردار در اومد و وقتی مبلغ 7 میلیون به حسابش زدم دیگر لوازم رو نفرستاد ازش شکایت کردم پول من رو تو دو مرحله زد و قرار شد من بروم رضایت روی پرونده بگذارم قبل از اینکه من رضایت بدهم یک شخصی از بابل مازندران با من تماس گرفت و من متوجه شدم که کلاهبردار کلاه ایشون رو هم برداشته و پول من رو این آقا زده به حسابم حالا این آقا دوباره از من شکایت کرده و پلیس فتا آمل به جا این که بره سراغ کلاهبردار اصلی الان دوماهه که حساب من با 58میلیون موجودی رو کلا مسدود کرده است.
و کلاهبردار هم داره برای خودش به کلاهبرداریش ادامه میدهد.
بفرمایید راه حل مشکل من چی هست؟
.ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع را شخصاً یا توسط وکیل پیگیری نمایید دفاعیات خود را بیان کنید